Σχετικά με την Εταιρία μας

Η εταιρεία μας είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη και εμπορία συγκολλητικών ουσιών με χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αγορών και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελληνική αγορά για πάνω από τρεις δεκαετίες μόνο προϊόντα πρώτης γραμμής. Εκτός από τα εξαιρετικά προϊόντα, προσπαθούμε να είμαστε μια μεγάλη εταιρεία για τους συνεργάτες και πελάτες μας.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση και υπερηφανευόμαστε για αυτή την οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχουμε. Πραγματικά μας διασκεδάζει. Οι πελάτες μας καθώς και όλοι οι συνεργάτες μας, είναι ένα περιουσιακό στοιχείο για εμάς. Όλοι μας είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε μια υγιή συνεργασία με επίκεντρο τις ανθρώπινες αξίες.

Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι μόνο αν ακούμε τις επιθυμίες των πελατών μας και συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους.

Γι ‘αυτό τους βλέπουμε ως εταίρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και όχι ως πελάτες. Βλέπουμε τους εαυτούς μας, τους διανομείς και τους χονδρεμπόρους μας, ως ομάδα η οποία συνεργάζεται για να είναι επιτυχής και να φτάσει στους στόχους της.

Είμαστε υπερήφανοι που μας εμπιστεύονται και επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας.