Υβριδικά-Hybrid Tech

Η τεχνολογία, η πρακτική γνώση και οι επιθυμίες των πελατών παρέχουν τα θεμέλια για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων μέσα από την έρευνα. Η εμπορική οικοδομική βιομηχανία χρησιμοποιούσε εδώ και πολύ καιρό ως σφραγιστικά-συγκολλητικά τις ουρεθάνες, τις σιλικόνες με βάση διαλύτες και τα ακρυλικά. Ενώ αυτά τα προϊόντα έχουν συνήθως την αναμενόμενη απόδοση, εν τούτοις άφησαν πολλά.. κενά ώστε να είναι.. πλήρως αποδεκτά! Μειονεκτήματα όπως λεκέδες, φυσαλίδες, συρρίκνωση και γρήγορη γήρανση, είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση της νέας τεχνολογίας Hybrid Tech.

Σφραγίστε και κολλήστε χωρίς σκέψη !

Τα υβριδικά προϊόντα εγγυώνται κορυφαία ποιότητα σφράγισης και συγκόλλησης, ανθεκτικές, αποτελεσματικές λύσεις και βέλτιστα τελικά αποτελέσματα, σε νέες και παλαιές κατασκευές . Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία αναγκάζει τα περισσότερα στεγανωτικά να συρρικνώνονται και να ραγίζουν, καθιστώντας τα άχρηστα με συνέπεια να μη δημιουργούν πλέον σφιχτή σφράγιση. Τα υβριδικά στεγανωτικά είναι η μόνη τεχνολογία στεγανωτικών που παραμένει σταθερή στην υπεριώδη ακτινοβολία – που σημαίνει ότι το στεγανωτικό δε θα ραγίσει στο χρόνο, θα παραμείνει εύκαμπτο και θα διατηρήσει μια ερμητική σφράγιση.


Σιλικόνες-Silicon Tech

Το στεγανωτικό σιλικόνης είναι ένας τύπος κόλλας, που χρησιμοποιείται συχνότερα για τη δημιουργία υδατοστεγούς και αεροστεγούς σφράγισης στην ένωση μεταξύ δύο επιφανειών. Eχουν συνήθως υγρή σύσταση που μοιάζει με τζελ. Μπορεί επίσης να δείτε στεγανωτικό σιλικόνης που αναφέρεται ως κόλλα σιλικόνης για ορισμένες χρήσεις. Ο γενικός όρος καλαφάτισμα ή μαστίχα χρησιμοποιείται συχνά σε πολλούς τύπους προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του σφραγιστικού σιλικόνης, μαζί με πολλά άλλα δημοφιλή σφραγιστικά και συγκολλητικά.

Σφραγίστε με προϊόντα σιλικόνης

Τα στεγανωτικά σιλικόνης επιλέγονται συχνά έναντι άλλων ειδών στεγανωτικών, συγκολλητικών λόγω της βελτιωμένης ευελιξίας και αντοχής τους. Η ελαστική φύση των ξηραμένων σφραγισμάτων σιλικόνης τα καθιστά ιδιαίτερα καλά στην παροχή απορρόφησης κραδασμών μεταξύ επιφανειών που κινούνται, είτε λόγω μηχανικών δυνάμεων είτε μέσω διαστολής ή συστολής που προκαλείται από διακυμάνσεις υγρασίας και θερμοκρασίας. Γενικά, χρήσεις στεγανωτικών σιλικόνης είναι οι επισκευές και η συντήρηση του σπιτιού, η σφράγιση και η πρόσφυση κατασκευών, η συγκόλληση γυαλιού και πλαστικού, ηλεκτρονικών, συσκευών αυτοκινήτων κ.α.