Υγρή τέμπερα-Panda School Tempera

Το υγρό χρώμα SCHOOL TEMPERA PANDA είναι με βάση το νερό, έτοιμο προς χρήση και κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω. Τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους. Ιδανικό για χρήση σε χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, ύφασμα, πηλό, πάστα μοντελοποίησης κλπ.
Εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό, σπάτουλες ή σφουγγάρια. Το πρακτικό δοσομετρικό καπάκι του, βοηθά να μην χάνεται ούτε μια σταγόνα. Φεύγει εύκολα από ρα ρούχα με ένα μόλις πλύσιμο!

Το χρώμα για μικρούς καλλιτέχνες!

Η υγρή τέμπερα χρησιμοποιείται για χειροτεχνίες, έργα σχολικής τάξης, αφίσες, θεατρικά σκηνικά, ζωγραφική παραθύρων, ασκήσεις ανάμειξης χρωμάτων και πολλά άλλα. Τα καλύτερα όμως αποτελέσματα μπορούν να αποδοθούν όταν χρησιμοποιείται σε χαρτί, χαρτόνι και πίνακα αφίσας. Στα σχολεία, τα παιδιά χρησιμοποιούν μπογιά τέμπερας για να ζωγραφίσουν διάφορες εικόνες σε χαρτί σχεδίασης ή σε πίνακες αφίσας και οι μαθητές
τέχνης το χρησιμοποιούν για να προσθέσουν λίγο χρώμα στο έργο τέχνης τους. Μπορείτε να κάνετε τα παιδιά σας να φτιάξουν αντικείμενα, ειδώλια ή μάσκες από χαρτοπολτό και στη συνέχεια να τα ζωγραφίσουν.