Υπηρεσίες Ιδιωτικής Ετικέτας

Είμαστε ειδικοί για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για πάνω από 20 χρόνια. Ως εξειδικευμένοι, απομακρυνόμαστε από τις μαζικές αγορές. Αυτό μας κάνει αξιόπιστους συνεργάτες για εταιρείες που έχουν όραμα και στόχους. Αναλύουμε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων σας και τους πελάτες σας. Με αυτόν τον προσανατολισμό, σκεφτόμαστε τους πελάτες των πελατών μας, τίποτα περισσότερο, αλλά τίποτα λιγότερο. Αυτή η εστίαση στις διαδικασίες σας δημιουργεί εντελώς νέες ιδέες και προσεγγίσεις. Από αυτή την επεξεργασία αναπτύσσουμε προϊόντα που οδηγούν άμεσα στη διαφοροποίηση και την αύξηση των πωλήσεων.

Σχεδιάζουμε για εσάς νέα προϊόντα, και ερευνούμε εάν μπορείτε να υποστηρίξετε ένα προϊόν κάτω από το δικό σας εμπορικό σήμα. Ακόμα, σας δίνουμε τις λύσεις  αν θέλετε να κάνετε προσαρμογές στις ανάγκες σας από ένα  ευρύ φάσμα τυποποιημένων συνταγών που διαθέτουμε. Για τις απαιτήσεις των πελατών, είναι δυνατή μια γρήγορη εκκίνηση με τα ήδη δοκιμασμένα, αξιόπιστα προϊόντα μας.

Είμαστε σχεδιαστές συσκευασίας. Η σωστή συσκευασία προσελκύει την προσοχή των πελατών σας. Σηματοδοτεί σε ποιο… πρωτάθλημα παίζετε: στο ευαίσθητο με κριτήριο τις τιμές τμήμα, στην κατηγορία πολυτέλειας ή σε έναν κόσμο που αγαπάει την τεχνολογία. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προσανατολισμός σας, σχεδιάζουμε τη συσκευασία σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Idiotiki etiketa

Είμαστε διαχειριστές παραγωγής για αερολύματα, μπουκάλια, σωληνάρια, βάζα ή υγρά μαντηλάκια. Χάρη στην ευελιξία μας τόσο για τα μικρά όσο και για τα πολύ μεγάλα μεγέθη παρτίδων, διατηρούμε τις παραγγελίες σας και το κόστος αποθήκευσης στο χαμηλότερο επίπεδο. 

Χρησιμοποιήστε την ποικιλόμορφη εμπειρία μας για το κέρδος σας. Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ιδανική λύση για εσάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ