Η ξυλόκολλα με την μεγαλύτερη δύναμη!

kolla ki-xi

Για μία ισχυρή κόλληση για εφαρμογές ξύλου με ξύλο, η κόλλα Fi-Xi είναι το προϊόν που εμπιστεύονται κυρίως ξυλουργοί και D.I.Y. κατασκευαστές.

O καθένας μπορεί να κάνει χρήση αυτής της δυνατής και μακράς διάρκειας κόλλα βάσεως PVA. Η κόλλα Fi-Xi προσφέρει τα οφέλη μιας εύχρηστης κόλλας με βάση το νερό, με τη γνωστή δύναμη συγκόλλησης που έχουν όλα τα προϊόντα KOLLA. Είναι απίστευτα ανθεκτική στο νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες ξύλινες επιφάνειες. Στεγνώνει διάφανη crystal χωρίς να αφήνει ίχνη.

Η κόλλα αυτή αντέχει στο νερό και την υγρασία. Όταν γίνεται η εφαρμογή της, δε παρουσιάζει αφρισμό όπως συνηθίζουν οι κόλλες αυτής της κατηγορίας. Γεμίζει κενά και μπορεί να βαφεί. Όταν στεγνώνει γίνεται διάφανη crystal. Έτσι δεν αφήνει να φαίνονται τα σημάδια της κόλλησης.
Η κόλλα Fi-Xi προσδίδει έναν συνδυαστικό δεσμό σκληρότητας και ελαστικότητας ταυτόχρονα. Έτσι χρησιμοποιείται και είναι κατάλληλη για την κατασκευή και επισκευή μουσικών οργάνων. Επίσης εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία στον μοντελισμό.

Στην επιπλοποιία και ειδικά εκεί που υπάρχουν αρθρώσεις όπως οι καρέκλες, τα τραπέζια κ.α. η κόλλα Fi Xi είναι η πλέον κατάλληλη κόλλα της αγοράς. Εξαιτίας της μοναδικής ιδιότητας που έχει να μη δημιουργεί φυσαλίδες γεμίζει πλήρως τα κενά των αρθρώσεων. Καθώς για αυτές τις κατασκευές απαιτείται να υπάρχει απόλυτη σχέση σκληρότητας και ελαστικότητας, αυτό καθιστά την κόλλα Fi-Xi ως απαραίτητο «εργαλείο» του κάθε επαγγελματία ξυλουργού.