Προστατέψτε τα έπιπλα της βεράντας και του κήπου!

Ανανέωση Επιφανειών

Η άνοιξη μας έκανε ποδαρικό και η θερμοκρασία σε λίγες μέρες θα αρχίσει να ανεβαίνει. Ένα πρωινό ή ένας καφές στη βεράντα, σύντομα θα είναι στην καθημερινή μας δραστηριότητα.

Ξεθάψτε λοιπόν το ξύλινο έπιπλο της βεράντας σας, και δώστε του χρώμα και ζωή, με το ειδικό λάδι για σκληρά ξύλα Hardwood Oil της εταιρίας LACQ.

Πρόκειται για μείγμα λαδιού που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά, κάτι που σημαίνει ότι αυτό το λάδι σκληρού ξύλου, αποτελείται από 98% φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας. Αυτά τα έλαια θρέφουν και προστατεύουν το ξύλο.

Το Hardwood Oil θα επαναφέρει το λαμπερό χρώμα στα έπιπλά σας και θα σας βοηθήσει να τα κρατήσετε στην αρχική τους εμφάνιση. Επίσης θα σας τα προστατέψει από τους λεκέδες του βρόχινου νερού, των ακτίνων του ήλιου, της υγρασίας και των λεκέδων από τα τρόφιμα.

Πριν από την εφαρμογή: Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι στεγνή, χωρίς σκόνη και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε επιφανειακή μόλυνση, δηλαδή λάδι ή γράσο. Αφαιρέστε τυχόν άλγη και βρύα και ξεθωριασμένα σημεία από το ξύλο χρησιμοποιώντας το Lacq Turbogel.

Εφαρμογή: Εφαρμόστε με μια επίπεδη βούρτσα ή ρολό. Αφήστε για 20 λεπτά και αφαιρέστε τυχόν υπερβολικό λάδι χρησιμοποιώντας ένα πανί χωρίς χνούδια. Αποφύγετε το πάχος του στρώματος στην επιφάνεια.

Αρθρογράφος,
Γιώργος Μπογιατζόγλου, Αρχιτέκτονας – Θεσσαλονίκη