Κερί προστασίας Decowax μετά από το χρώμα κιμωλίας!

Pos na prostatepsete to xroma kimolias

Πήρατε την απόφαση να ανανεώσετε το παλιό σας έπιπλο με χρώματα κιμωλίας;  Όσα θα πρέπει να ξέρετε για να προστατέψετε το έργο σας.

Το χρώμα κιμωλίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε νέα ζωή σε ένα παλιό αντικείμενο. Αυτό το χρώμα είναι ένα δημοφιλές προϊόν  ανάμεσα σε πλήθος χρωμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Πρόκειται για ένα  ευέλικτο μέσο για την ανανέωση οποιουδήποτε έργου, όπως έπιπλα, ντουλάπια κουζίνας. Ωστόσο, όπως κάθε έργο, η βαφή κιμωλίας χρειάζεται προστατευτικό φινίρισμα. Χρησιμοποιώντας μετά την εφαρμογή χρώματος κιμωλίας, το κερί Decowax παρέχετε ένα εγγυημένο προστατευτικό στρώμα στο πρόσφατα τροποποιημένο σας αντικείμενο.

Πριν από την εφαρμογή: Βεβαιωθείτε ότι το χρώμα κιμωλίας έχει στεγνώσει καλά. Συνιστάται η εφαρμογή με κερί να γίνεται 24 ώρες μετά από την τελευταία στρώση του χρώματος κιμωλίας.

Εφαρμογή: Απλώστε ομοιόμορφα το κερί επάνω στην επιφάνεια με ένα πινέλο από φυσική τρίχα. Στη συνέχεια με ένα μάλλινο πανί που να μην αφήνει ίνες, τρίψτε μαλακά την επιφάνεια κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα του κεριού με το πανί. Το κερί Decowax από φυσικό κερί μέλισσας και κηρό carnauba, θα γεμίσει τυχόν ατέλειες που υπάρχουν στην επιφάνεια και  θα προστατεύσει το έργο σας από τις γρατζουνιές.

Αρθρογράφος,
Κουμασίτη Βαρβάρα
Εικαστικός-συγγραφέας
Ιδρύτρια του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Μορφές στην  Αθήνα