Δώστε ..σφυγμό στα έπιπλα βεράντας και κήπου!

Η  θερμοκρασία ανεβαίνει και μας προσκαλεί για καφέ στη βεράντα ή και για ένα απολαυστικό πρωινό στον κήπο. Φροντίστε λοιπόν τα έπιπλα κήπου και προετοιμάστε τα για το καλοκαίρι που έρχεται με το μοναδικό λάδι περιποίησης και συντήρησης Garden Oil

Γιατί το Garden Oil είναι το καλύτερο λάδι για έπιπλα κήπου

Το Garden Oil εισχωρεί και μουλιάζει βαθιά στο ξύλο για να το προστατεύει και να το θρέφει από μέσα. Αυτό είναι σημαντικό για τα έπιπλα κήπου καθώς αυτό το λάδι θα τα εμποδίσει να καταστραφούν από τη βροχή και επειδή δεν σχηματίζει επίστρωση (όπως θα έκανε μια βαφή) δεν μπορεί να κοπεί, να ξεφλουδίσει ή να τεμαχιστεί.

Τα έπιπλα κήπου ξεθωριάζουν με τον καιρό και αρχίζουν να φαίνονται γκρίζα και ξεπερασμένα. Χρησιμοποιώντας μόνο μία φορά τον χρόνο το Garden Oil  μπορείτε να αποτρέψετε αυτό το φαινόμενο του γκριζαρίσματος. Ακόμα και εάν τα έπιπλα κήπου σας φαίνονται ήδη γκρίζα και ξεπερασμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο λάδι για να τα επαναφέρετε στο υπέροχο χρυσό μελί χρώμα που ήταν κάποτε.

Οφέλη του Garden Oil για έπιπλα κήπου:

  • Στεγνώνει γρήγορα. μέσα σε 4-6 ώρες
  • Επαναφέρει το χρυσαφένιο μελί χρώμα
  • Διατηρεί το ξύλο καθώς αυτό τρέφεται αποτρέποντας το στέγνωμα και το ράγισμα
  • Προστατεύει από τη βροχή και τους λεκέδες
  • Είναι ασφαλές και πολύ εύκολο στη χρήση
  • Λειτουργεί σε όλους τους τύπους ξύλινων επίπλων κήπου
  • Αποκαθιστά το χρώμα και συντηρεί το ξύλο

Συνιστούμε τη χρήση Garden Oil για χρήση σε όλα τα ξύλα εξωτερικού χώρου (εκτός από την εξωτερική δρυς). Ενώ το Garden Oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έπιπλα εσωτερικού χώρου και σε άλλα ξύλα, αποδίδει καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους.

Πώς να εφαρμόσετε αυτό το μοναδικό λάδι στα έπιπλα κήπου

Το να ανανεώσετε τα έπιπλα κήπου σας με το Garden Oil δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο.

Πριν εφαρμόσετε το λάδι, βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα κήπου σας είναι καθαρά. Κάντε αυτό χρησιμοποιώντας το Garden Oil Cleaner.  Μόλις τα έπιπλα στεγνώσουν από τον καθαρισμό, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε το Garden Oil. Μπορείτε να εφαρμόσετε το λάδι χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί χωρίς χνούδι.

Απλώστε το Garden Oil άφθονα στο ξύλο και αφήστε το να μουλιάσει για λίγα λεπτά.  Εάν λαδώνετε τα έπιπλα κήπου για πρώτη φορά, σας προτείνουμε να εφαρμόσετε δύο στρώσεις.

Για συντήρηση, συνιστούμε να εφαρμόσετε μια στρώση αυτού του μοναδικού λαδιού στα έπιπλα του κήπου σας την άνοιξη.  Αυτό θα κρατήσει τα έπιπλα κήπου σας ζωντανά καθώς θα τρέφονται και θα προστατεύονται από τα στοιχεία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε πολλές χαρούμενες μέρες χρησιμοποιώντας τα έπιπλα με την οικογένεια και τους φίλους σας στον ήλιο!